Academia Tarkett

Tarkett a deschis Academia Tarkett, drept centrul de formare și showroom, în Bačka Palanka (Serbia). Este un spațiu de lucru unic, dedicat clienților, arhitecţilor şi designerilor, unde aceştia să poată să găsească podeaua perfectă pentru proiectelor lor. Academia Tarkett este centrul nostru de formare şi instruire a cărui misiune este de a dezvolta și de a îmbunătăți tehnicile de montare a pardoselilor Tarkett, precum şi de a crește cunoștințele despre produsele Tarkett.

Profesioniști la dispoziția dumneavoastră. O echipă de instructori experimentaţi în montarea pardoselelor, precum şi manageri de produs, sunt la dispoziţia dumneavoastră ori de câte ori veţi avea nevoie.

Pentru partenerii noştri organizăm, la cerere, cursuri de formare (cunoștințe despre produs, montare pardoseli, întreținere podele, etc.) în centrul nostru de formare din Bačka Palanka.

Centrul de formare din Bačka Palanka, Academia Tarkett, pe lângă formare şi consultanță, asigură şi vizite în locaţii, oferind asistență partenerilor în cazul proiectelor complexe şi dificile din punct de vedere tehnic, oriunde în zona Tarkett SEE.