Expertiză tehnică

Expertiză tehnică

Punctul de întâlnire al afacerilor

Academia Tarkett este un loc foarte special - punctul unde partenerii se întâlnesc şi învaţă unii de la alţii, îndreptându-se în direcţia intereselor noastre şi a parteneriatelor.

Diversitatea gamelor de produse şi cunoştinţele din diverse pieţe fac ca soluţiile

Tarkett să fie preferate de clienţii de toate tipurile – retaileri, distribuitori, arhitecţi, consultanţi, montatori şi clienţi. Partenerii noştri pot beneficia de un merchandising şi un concept de marketing superioare. În cadrul Academiei Tarkett, punem la dispoziţia clienţilor noştri cunoştinţe superioare despre produse, traininguri personalizate, vânzări.

Partenerii noştri cheie beneficiază de acces la suport tehnic atât în cadrul Academiei Tarkett, cât şi în locaţia proprie, pentru proiecte mai mari. 

Arhitecţii beneficiază de cele mai bune soluţii în cadrul proiectelor lor. În cadrul Academiei Tarkett, aceştia pot beneficia de experienţa companiei şi de produsele inovative cu un design în trend. Toţi beneficiază de cunoştinţe şi soluţii în procesul de luare a deciziilor, având în vedere aspectele importante ce trebuie analizate atunci când se alege pardoseala.

Investitorii şi consultanţii beneficiază de gama noastră largă de produse şi de expertiza noastră superioară. Indiferent de destinaţia pardoselilor: spaţii rezidenţiale, instituţii publice sau săli de sport, varietatea inegalabilă a produselor Tarkett oferă baza soluţiilor integrate, special create pentru a satisface nevoilor fiecărui client.

Instruirea şi parteneriatul cu montatorii noştri asigură cea mai bună soluţie pentru clienţi şi o rezistenţă îndelungată a produselor noastre. Academia Tarkett instruieşte montatorii şi asigură dezvoltarea deprinderilor profesionale ale acestora, contribuind astfel la proiecte la scară largă.
 

Expertiză şi suport superior

Fie că sunteţi un retailer, distribuitor, arhitect, montator, consultant sau client – Academia Tarkett vă pune la dispoziţie expertiză şi suport superior în fiecare fază a proiectului dumneavoastră. Cu cei peste 130 de ani de experienţă în crearea de pardoseli şi soluţii pentru suprafeţe sigure şi durabile, Tarkett sporeşte profitul şi calitatea vieţii clienţilor săi, în fiecare zi, în întreaga lume.

Tarkett Akademy
Industrijska zona bb
21400 Bačka Palanka
Serbia
Tel: +381217557673
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com