Showroom-ul Tarkett

Showroom-ul Tarkett din București, recent deschis, oferă nu numai suport complet și consultanță clienților și partenerilor noștri pentru diverse proiecte dar și o șansă să descopere pardoselile de ultimă generație. În showroom-ul nostru, pot explora și se pot inspira din soluțiile noastre pentru interior.

Partea centrală a showroom-ului nostru este ocupată de Aleea Tarkett care constă în cinci segmente circulare, ce reprezintă diverse grupuri de pardoseli. Aceste "insule" în podea sunt de fapt micro-medii al căror scop este acela de a evidenția avantajele și posibilitățile creative ale fiecărui produs.

Showroom-ul nostru din Bucuresti oferă vizitatorilor săi o serie de soluții în domenii diferite de la educație, clinici medicale, hoteluri, locuințe, pană la magazine de vânzare cu amănuntul, precum și o prezentare a produselor Tarkett - parchet, laminat, vinil, linoleum, pardoseli pentru activități sportive precum și o gama selectată de mochete Desso și Sintelon.

Noi, la Tarkett, suntem pe deplin dedicați perfecționării experienței atât pentru utilizatorii produselor noastre cât și pentru partenerii noștri de vânzări. Tarkett furnizează o mare varietate de resurse și instrumente online și offline care oferă sprijin ori de câte ori este nevoie - de la alegerea produsului potrivit pâna la training-uri profesionale și marketing.

Fiți bineveniți la o plimbare pe Aleea Tarkett, vă puteți programa vizita aici.