Design

Un design bun poate schimba o locuinţă de la un simplu loc într-o casă. Oamenii doresc locuri confortabile, curate, practice, care oferă o serie de beneficii individuale pentru starea de bine fizică şi emoţională.

În fiecare an, echipele internaţionale de design de la Tarkett exploră stilurile de culori, texturi, materiale şi stilurile de viaţă care inspiră stiliştii, arhitecţii şi designerii din întreaga lume. Astfel, suntem capabili să ne îmbogăţim colecțiile şi să propunem podele care se potrivesc cu obiectele, mobila, echipamentele şi stilurile din ziua de azi, scoţând în evidenţă interioarele.


Mai jos prezentăm unele tendințe de design de pardoseli pe care am pus accent.

Sweet Modernity

Între design și ecologie, Sweet Modernity este o senzație pură și delicată de modernitate, combinată cu respectul faţă de natură. Liniile pure lăsa spațiu pentru respiro, lumina curge, iar materialele sunt naturale și moi pentru o armonie confortabilă cu natura.

Urban Happiness

Urban Happiness reprezintă traiul într-o casă modernă și futuristă plină de culori. Spațiile și mobilierul sunt modulare și se adaptează stilului dvs. de viaţă.

Timeless Classic

Un amestec fermecător de tradiţie și modernitate, Timeless Classic este noul spirit clasic. Inspirat de stilul Flamant, culorile neutre și formele tradiţionale, rotunde, vă invită să vă relaxaţi.