Cum vă alegeţi podeaua

Indiferent că abia începeţi să căutaţi podeaua perfectă sau aveţi deja un tip specific de podea în minte, aveţi aici informaţii care să vă ajute să faceţi alegerea finală.

Lemn

Parchetul Tarkett oferă o gamă largă de specii de lemn din toată lumea, în dorinţa de a corespunde aşteptărilor şi nevoilor utilizatorilor săi, pentru a deveni parte din viaţa acestora de zi cu zi şi pentru a aduce căldură în casele lor. Colecţia de parchet Tarkett oferă tot, de la parchet tradiţional, ca stejarul, iubit pentru duritatea şi durabilitatea sa, la specii de lemn exotic, precum Kempas, Jatoba, mahon African.

Laminate

Deşi laminatul este deseori considerat greșit parchet, oferă o varietate mai mare decât lemnul real. Decorurile imprimate permit posibilităţi nesfârşite de a vă juca cu esenţele şi culorile lemnului. Cu 110 decoruri, 14 finisări de suprafaţă, 4 structuri ale plăcilor şi 3 tipuri de teşire, noua noastră Colecţia de Laminate Tarkett are produsul corect pentru interiorul dumneavoastră.

Vinil

Vinilinul nu este doar un produs. Gama Tarkett de vinil eterogen şi omogen reprezintă o întreagă familie de podele cu caracteristici diferite potrivite pentru un număr mare de zone diferite. Există întotdeauna o soluţie excelentă prin podele cu vinil.

Linoleum

Proaspăt, dinamic şi captivant, linoleumul modern este o soluţie pentru podele creată ca o combinaţie de tehnologie de producţie veche de secole şi cea mai nouă tehnologie XF. Cu caracteristicile sale naturale, linoleumul oferă o rezistență excepţională şi este uşor de întreţinut, astfel încât este ideal pentru zone cu trafic greu, precum cele din sănătate.