Tarkett Floorcraft

Tarkett Floorcraft

Se poate începe cu ideea și dorința de a crea un spaţiu unic şi special. Un design personalizat, care poate fi elegant şi simplu sau impresionant de complicat. Creăm podele care să determine stări de spirit. Dramatice și interesante, poate. Sau calmante și încurajatoare. Cu siguranţă, podele cu personalitate.

Costuri LCC

Costuri LCC

Suntem lideri în tratarea suprafețelor, precum și în găsirea materialelor și construcțiilor cu cele mai bune proprietati de întreținere, și, prin urmare, cel mai bun cost pe ciclul de viață.

În 1975, Tarkett a inventat tratamentul de suprafaţă PUR, o piatră de hotar în industria podelelor. Inovația noastră a fost copiată de mulţi de atunci.

Academia Tarkett

Academia Tarkett

Tarkett a deschis AcademiaTarkett, centrul de formare și showroom-ul din Bačka Palanka. Este un spaţiu de lucru unic, dedicat clienților, arhitecţilor si designerilor ca să găsească podeaua potrivită proiectelor lor. Academia Tarkett este centrul nostru de formare şi educare, a cărui misiune este dezvoltarea şi îmbunătăţirea tehnicilor de montare a podelelor Tarkett, precum şi îmbunătățirea cunoștințelor despre produsele Tarkett.