Tarkett Pentru profesionişti Soluţie pentru fiecare spaţiu Transport şi Industrie Detalii Colection

Primo Safe.T

Primo Safe.T

Acest vinil de siguranță este disponibil într-o paletă de 18 culori. De asemenea, pardoseala din PVC dispune de cordon de sudură multicolor, care asigură o finisare perfectă, cât și de cea mai bună performanță funcțională, mentenanță ieftină și mult simplificată.

Este un vinil de siguranță cu 0% ftalați, iar emisiile de compuși organici volatili sunt de 100 de ori mai mici decât stadardele europene. Este un vinil de lux reciclabil, care, la rândul său, conține 26% compuși reciclați. Acest vinil este disponibil atât în role, cât și în plăci, având excelente proprietăți anti-alunecare.

Vinilul de siguranță Primo Safe.T are un strat de uzură de 2 milimetri, pentru o durabilitate extinsă, și poate fi folosit în spații umede.

descriere date tehnice

Siguranța are prioritate! Podeaua de vinil de siguranță Primo Safe.T este ideală pentru zonele cele mai solicitate! Bucătpriile profesionale, zonele de preparare a alimentelor sau atelierele pot necesita un nivel mai ridicat de protecție la alunecare. Soluția este Primo Safe.T, vinil anti-alunecare disponibil în 18 culori plăcute, cu beneficiul suplimentar al certificării R10 în privința proprietăților anti-alunecare.

grosime generală 2 mm
masă totală 3
unitate kg/m²
uşor rapiditate ≥ 6
foc reacţie Bfl-s1
conductivitate termică 0.01
Rezistența electrică < 2
clasificare comercial 34
clasificare industriale 43
Adresa unitate de producție Tarkett AB S-372 81 Ronneby Sweden
folosire Comercial, Industrie uşoară, Anti-alunecare
filtru de instalare Cu adeziv
design formăat Role
specie Vinil omogen

Produse din aceeasi categorie - Vinil pentru profesionişti