Tarkett Pentru profesionişti Soluţie pentru fiecare spaţiu Transport şi Industrie Detalii Colection

iQ Eminent

iQ Eminent

Acest vinil compact omogen este o soluție excelentă pentru interioare ușoare, atemporale și elegante. Este o pardoseală PVC care oferă șarm și confort, având cel mai bun raport preț-durabilitate de pe piață.

iQ Eminent este un produs 100% reciclabil, cu proprietăți unice de auto-regenerare. Acest vinil compact are COV sub nivelul cuantificabil și nu conține ftalați.
CE The CE marking (also known as CE mark) is a mandatory conformance mark on many products placed on the single market in the European Economic Area (EEA). The CE marking certifies that a product has met EU consumer safety, health or environmental requirements.
descriere date tehnice

Podeaua de vinil reciclabil iQ Eminent este una dintre cele mai răspândite soluții pentru pardoseală. Lansată pentru prima dată în 1987, a devenit apreciată rapid pentru sistemul său de culori, pentru designul său inovativ şi pentru proprietăţile iQ. Vinilul compact omogen iQ Eminent este acum şi mai bun.

Conceptul de design şi sistemul de culori au fost reînnoite şi rafinate la noi stadarde estetice, în congruenţă cu societatea modernă. Această podea de vinil reciclabil combină proprietăţile funcţionale remarcabile cu o serie de modele fascinante. Aceasta include un model non-direcţionat, un efect 3D creat de adăugarea de bucăţi perlate şi o gamă lărgită de culori în tendinţe, în 34 de nuanţe diferite.

grosime generală 2 mm
uzură grosime 2 mm
masă totală 2.95
unitate kg/m²
abraziune grup T
abraziune grup mm3 ≤ 2.0
uşor rapiditate ≥ 6
descriere iQ Eminent este una dintre cele mai răspândite podele de vinil. Lansată pentru prima dată în 1987, a devenit apreciată rapid pentru sistemul său de culori, pentru designul său inovativ şi pentru proprietăţile iQ.
clasificare comercial 34
clasificare industriale 43
folosire Comercial, Industrie uşoară
filtru de instalare Cu adeziv
design formăat Role
specie Vinil omogen

Produse din aceeasi categorie - Vinil pentru profesionişti