Tarkett Floorcraft

Se poate începe cu ideea și dorința de a crea un mediu unic şi special. Un design personalizat poate fi simplu în ceea ce priveşte stilul sau poate fi deosebit de intrigant. Podele care determină stări. Poate dramatice şi entuziasmante. Sau calme şi încurajatoare. Cu siguranţă, podele cu personalitate. Lucrând cu Serviciile de Design FLOORCRAFT, vă veţi puteți imagina, veţi putea vedea și credea în propria dvs. realitate.

Pentru fiecare clădire, pardoseala poate avea o influență majoră asupra aspectului și mediului clădirii respective. Serviciul de design FLOORCRAFT ajută designeri, arhitecți, proiectanți și proprietarii de clădiri să profite din plin de această oportunitate creativă. Acest serviciu oferă posibilități aproape nelimitate de efecte uimitoare și concepte atrăgătoare. Desene care vă pot valorifica imaginatia și o pot transpune în realitate - precis.


Puteţi alege dintr-o gamă largă de caracteristici standard, sau vă puteţi crea modele unice, incluzând logo-uri și alte elemente grafice speciale.

Nici o altă companie nu vă poate oferi o astfel de experiență și notorietate în designul de podele. Serviciul de design FLOORCRAFT a contribuit deja la crearea a nenumărate sisteme individuale de pardoseli personalizate pentru sectoarele medical, învăţământ, comercial și locuințe din întreaga lume.

Lansat în 1993, FLOORCRAFT este un serviciu unic și din ce în ce mai flexibil. Fiecare idee este explorată și vizualizată. Ulterior, când proiectarea este finalizată și aprobată, este tradusă într-un program de calculator pentru o tăiere cu precizie.

Oricât de simplă sau complexă ar fi imaginea iniţială, acest serviciu oferă clienţilor o flexibilitate dovedită.

Vă aşteptă o echipă experimentată care să pună în serviciul dvs. abilitățile lor FLOORCRAFT. Sunt gata să construiască pe baza ideilor dvs. iniţiale şi să le transforme în realitate.

Contactați reprezentantul dvs. local Tarkett și întrebaţi despre serviciul de proiectare FLOORCRAFT.