Căminul pentru vârstnici  CARO

Căminul pentru vârstnici CARO

2020 | Cluj, România

Galerie de imagini

Căminul pentru vârstnici CARO este o unitate modernă, amplasată în mijlocul naturii, ce oferă servicii inovatoare pentru persoanele în vârstă. Soluțiile sale de pardoseală au fost selectate în funcție de cerințele privind această instituţie, oferind securitate și confort suplimentar rezidenților și angajaților săi.
Este situat în România, în apropierea orașului Cluj, unde bătrânii se bucură de un trai activ și primesc ajutorul necesar menţinerii unui trai de viaţă cât mai bun.

Colecția LVT ModularT 7 a fost creată pe baza cercetărilor recente privind tendințele în pardoseala din ceramică și lemn. Datorită modularității sale, oferă multiple opțiuni de combinare de design, textură, format și culori.

iQ OPTIMA
Disponibilă într-o gamă de până la 64 de culori, iQ Optima este o soluție unică multifuncțională, perfectă pentru instituțiile de învățământ și de îngrijire medicală. Făcând parte din colecția iQ, această pardoseală este extrem de durabilă și rezistentă la uzură, pete și deteriorări, fiind potrivită pentru zonele cu trafic intens. O alt avantaj pe care îl prezintă este raportul calitate/preț excelent și întreținerea ușoară. Nu este nevoie de produse speciale de curăţat, este suficientă doar o simplă lustruire uscată pentru ca pardoseala să-și recapete aspectul inițial.
 

 

 

Colecții sugerate

Despre

Căminul pentru vârstnici CARO este o unitate modernă care oferă servicii calitative şi diversificate pentru persoanele în vârstă.

Segment

Categorie produs