Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Smoked Oak BROWN
Pardoseala LVT

iD ESSENTIAL 30 - Smoked Oak BROWN

Cu posibilități de design nelimitate pentru personalizarea locuinței, dalele ID Essential 30 duc amenajările interioare la nivelul următor. Combinați modelele din lemn, piatră și pe cele cu aspect metalic, jucați-vă cu nuanțe și asortați accesoriile potrivite. Pentru anumite decoruri, folosim o tehnologie specială de reliefare sicronizată perfect cu decorul existent, reușind să redăm aspectul natural al lemnului. Pardoselile au tratament de suprafață Top Clean, pentru o întreținere ușoară și rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 31 Moderat
Tratament pentru suprafață: TopClean
Grosime totală: 2 mm
Scândură (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iD ESSENTIAL 30