Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Rust Metal BLACK
Pardoseala LVT

iD ESSENTIAL CLICK - Rust Metal BLACK

Colecția iD Essential Click oferă designuri luxoase de pardoseli, care pot fi instalate cu un simplu click. Nu este nevoie de adeziv sau de pregătire ale stratului suport, această pardoseală poate fi așezată direct pe suprafața existentă pentru a economisi timp și bani. Pentru un plus de confort al locuinței, combinați iD Essential Click cu o izolație ce ajută la reducerea zgomotelor cu 19 dB, Tarkomfort Premium. Aceste pardoseli au tratament de suprafața Top Clean pentru o întreținere ușoară și rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 31 Moderat
Tratament pentru suprafață: TopClean
Grosime totală: 4 mm
Placă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iD ESSENTIAL CLICK