Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Retro ORANGE BLUE
Pardoseala LVT

STARFLOOR CLICK 30 & 30 PLUS - Retro ORANGE BLUE

Colecția Starfloor Click 30 oferă o gamă de modele moderne de pardoseală, inclusiv plăci retro, stejar afumat și metale șlefuite. Ușor de instalat, cu un sistem simplu cu click care se blochează perfect, Starfloor Click face ca renovarea să fie rapidă și intuitivă. Fiecare pardoseală este echipată cu un tratament pentru suprafețe Extreme Protection, pentru o durabilitate sporită și rezistență la abraziune, zgârieturi și pete. Cu ajutorul colecției Starfloor Click 30 PLUS, adăugați o altă dimensiune decorului dumneavoastră, grație tehnicii de vopsire selectivă în gravură, care amplifică textura podelei și imită materialele naturale reale prin reproducerea caracteristicilor naturale ale lemnului sau pietrei.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 31 Moderat
Tratament pentru suprafață: PUR Extreme
Grosime totală: 4 mm
Dală (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ STARFLOOR CLICK 30 & 30 PLUS