Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
PVC Threshold Transition
Accesorii pardoseli spatii umede

Profil de tranziție pentru spații umede - PVC Threshold Transition

Profilurile de tranziție sunt disponibile atât din cauciuc, cât și din PVC. Profilul de tranziție din cauciuc asigură o etanșare perfectă la apă datorită aplatizării pragului la închiderea ușii, montându-se prin lipirea burdufului central de aer. Profilurile de tranziție din PVC sunt disponibile în 4 culori iar instalarea lor implică sudarea la cald. Aceste profile de tranziție sunt compatibile cu role de vinil eterogene și omogene, precum și cu pardoselile pentru spațiile umede.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Grosime totală: 8 mm
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ Profil de tranziție pentru spații umede