Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
WHITE LIGHTENING
Parchet din lemn

SALSA ART VISION - WHITE LIGHTENING

Salsa Art Vision este o colecție complet nouă de parchet colorat, un parchet stratificat imprimat digital, care oferă o interpretare modernă a pardoselilor clasice, în condiții de siguranță, rezistență și încredere. Numărul nelimitat de decoruri unice ale acestui parchet stratificat imprimat digital va oferi camerei dumneavoastră o atmosferă modernă si elegantă, utilizând o gamă variată de culori.

Frumusețea naturală a acestor modele de pardoseli din lemn, combinată cu caracterul lor individual, va conferi un simț echilibrat casei dumneavoastră. Datorită granulației individuale a lemnului, fiecare placă de parchet stratificat imprimat digital este unică, iar lacul Proteco Strong asigură cea mai bună protecție suprafeței dumneavoastră. Utilizând echipamente special dezvoltate pentru imprimarea digitală pe lemn natural, Tarkett sporește frumusețea naturală a pardoselilor din lemn cu decoruri unice și moderne de parchet colorat. Datorită metodei inovatoare de aplicare a culorii și posibilităților de schimbare a nuanțelor, combinate cu granulația individuală a fiecărei plăci de parchet, Tarkett oferă cu mândrie o mare varietate de design-uri excepționale de parchet colorat din lemn.

Odată cu tehnologia de imprimare digitală, se reunesc peste 125 de ani de tradiție în fabricarea pardoselilor de calitate și cea mai modernă tehnologie de producție. Tarkett stabilește o tendință complet nouă în designul interior, unde parchetul stratificat imprimat digital face parte din viziunea dumneavoastră și vă oferă ocazia de a vă îndeplini dorințele. Pardoselile din lemn Tarkett nu au fost niciodată atât de perfecte: parchetul colorat din gama Salsa Art Vision vă permite să vă jucați cu culorile și să acordați atenție fiecărui detaliu.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Lac Proteco
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 3,60 mm
Greutate de bază: 7,5 kg/m²
Sistem de îmbinare: T-Lock
Placă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ SALSA ART VISION