Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
ROMA
Selectați un design
Covoare

ROMA

Covoarele frise din polipropilenă reprezintă o alegere practică pentru orice cameră. Colecția Roma este una dintre cele mai maleabile colecții, având utilitate în cele mai multe zone, datorită atingerii catifetale - frise - a culorilor pastelate și designurilor unice. Covoarele frise din colecția Roma sunt ideale pentru living room, completând cu succes orice amenajare, având totodată un raport calitate - preț excelent. Dar se pot folosi cu succes și în dormitorul matrimonial sau în cel al copiilor. Colecția Roma include opt designuri de covoare frise, în culori pastelate. Fiecare din ele este disponibil în mai multe formate - traverse și covoare cu diverse dimensiuni.   
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Greutate de bază: 2650 g/m²
Fibra firului: 100% PP
Tip de format: Covor
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ ROMA