Zagreb Croaţia

2018

Colecțiile utilizate

ARENA FEDERAȚIEI DE BOX DIN ZAGREB

Sport & Wellenss

Pardoseala din vinil Omnisports Compact (2.0 mm) este ideală pentru sălile de forță și spațiile cu trafic intens din interiorul sălilor polivalente, cum ar fi holurile, vestiarele și lobby-urile.

  • DESIGNER / ARHITECT

    Loredana Stunić

  • CONTRACTANT

    Tepih centar, Zagreb

Pardoseala din vinil Omnisports Compact (2.0 mm) este ideală pentru sălile de forță și spațiile cu trafic intens din interiorul sălilor polivalente, cum ar fi holurile, vestiarele și lobby-urile. Datorită faptului că sunt foarte solide și rezistente la uzură, aceste pardoseli sunt, de asemenea, adecvate pentru instituțiile cu rulaj intens. Acesta este tipul de pardoseală instalată în Arena Federației de Box din Zagreb. Pardoseala este tratată cu protecția superioară Top Clean XP pentru o durabilitate sporită și o întreținere economică.

Pardoselile omogene din vinil reprezintă o soluție fiabilă și foarte rezistentă pentru spațiile cu trafic intens și, datorită durabilității și întreținerii ușoare, acestea sunt recomandate în special pentru instituțiile din sănătate și educație. Structura acestora constă într-un singur strat de vinil și se instalează prin lipire pe substrat, în timp ce sudarea este utilizată pentru a asigura o igienă și o durabilitate optime. Versiunile acustice conțin un strat special de spumă, care reduce transferul de sunet și excelează la absorbția impactului.

În cazul sălilor polivalente, pardoseala trebuie să fie deosebit de rezistentă la deteriorare și uzură pentru a rezista la deplasarea scaunelor și a meselor grele, ceea ce este cazul în timpul organizării de ceremonii, întâlniri și petreceri. Oferim o gamă largă de pardoseli, cu scopul de a satisface toate nevoile, de la instalarea în spații destinate activităților de divertisment și timp liber, până la pardoseli în conformitate cu reglementările stricte stabilite de federațiile sportive internaționale, care trebuie respectate pentru a îndeplini cerințele de participare la competiții.