Canon Office

Canon Office

2020 | Venlo, Netherlands

Galerie de imagini

Spațiile publice verzi, altfel cunoscute sub numele de „Green Plazas”, au fost create pentru a conecta angajații cu vizitatorii. Aceste spații se găsesc întotdeauna între două etaje de birouri și sunt concepute ca o grădină interioară care funcționează ca un loc central de întâlnire. Ele formează o legătură între zonele de lucru și spațiile pentru vizitatori.

Această zonă de lucru inovatoare a fost proiectată în strânsă colaborare cu angajații centrului și M + R, un birou de arhitectură interioară, pe o durată de câteva săptămâni și sesiuni de lucru. M + R a folosit modele 3D, printre alte instrumente digitale, pentru a ajuta angajații să conceptualizeze și să proiecteze ceea ce considerau a fi spațiul de lucru ideal. În total, vor fi renovate 15.500 de metri pătrați de spațiu.

În plus, M + R a proiectat restaurantul, alte zone de întâlnire, centrul de conferințe și un auditoriu care are capacitatea de a găzdui 170 de persoane. Au lucrat la concepte de marketing precum călătoria clienților, identitatea corporativă și identitatea vizuală a întregului spațiu și a sediului central. Ei intenționează să evidențieze realizările trecute, prezente și viitoare ale centrului prin crearea unui spațiu muzeal și afișarea colecției de artă Canon.

Text: biroul de arhitectură interioară M + R

Mobilier pentru proiect (covor DESSO): Total Project Service

Colecție sugerată

Despre

Mocheta DESSO AirMaster a fost instalată în noul sediu verde al Canon.

Designer / Arhitect

Broekbakema/ M+R interior architecture

Proprietarul clădirii

CANON

Segment