Centrul de Autism, Tuzla

Centrul de Autism, Tuzla

2020 | Tuzla, Bosnia şi Herțegovina

Galerie de imagini

Principalele activități ale Centrului de Autism vor fi formarea, educația, sănătatea și îngrijirea socială, iar o atenție deosebită va fi acordată depistării, observației și intervenției timpurii. Centrul se va ocupa, printre altele, de depistarea precoce a autismului la copii, logopedie individuală și de grup și tratamentul educațional special al copiilor și persoanelor cu tulburări din spectrul autist, sprijinul psiho-social și educația părinților a persoanelor afectate. 

Fiind unul dintre cele mai naturale și durabile tipuri de pardoseală de pe piață, linoleumul Tarkett este cunoscut pentru frumusețea naturală, confortul și durabilitatea sa de peste 150 de ani. 

Linoleumul Tarkett este o soluție universală de pardoseală realizată din ingrediente naturale 97% și produsă în locația noastră din Narni, Italia. Uleiul de in, creta, lemnul, rășina de pin și diverse tipuri de pigmenți sunt folosite pentru producția de linoleum. Datorită unei astfel de compoziții, linoleumul Tarkett este un material antibacterian, antialergic și antistatic.

În timpul proceselor de producție și utilizare a linoleumului, nu există toxine care pot fi dăunătoare oamenilor sau naturii. Datorită evaporării rășinii de pin, linoleumul este chiar benefic pentru persoanele cu probleme respiratorii.
 

Colecție sugerată

Despre

Principalele activități ale Centrului de Autism vor fi formarea, educația, sănătatea și îngrijirea socială, iar o atenție deosebită va fi acordată depistării, observației și intervenției timpurii.

Designer / Arhitect

Studio 2000, Tuzla

Contractant

GTV Boden

Segment