Clubul Park Bridge

Clubul Park Bridge

2023 | Erevan, Armenia

Galerie de imagini

Clubul și restaurantul Park Bridge se află în capitala Armeniei, Yerevan. A fost necesar să se aleagă o pardoseală care să se potrivească cu celelalte materiale și care să creeze vizual efectul "mișcării" mediului în sine.

Mocheta DESSO din colecția Axminster a fost alegerea potrivită pentru clubul Park Bridge.

Zona restaurantului are o formă semicirculară cu o mezanină de amfiteatru, proiectată astfel încât designul personalizat ales să se potrivească perfect în spațiu, în funcție de suprafața care îl înconjoară. Fundalul cu nuanțare dominantă în albastru închis, combinat cu dungi subțiri de aur și azur, dă impresia undelor mării care se lovesc de țărmul Caribean.

Tehnologia de țesere Axminster este cunoscută pentru frumusețea sa exceptională, deoarece abilitatea de a crea decoruri complexe și clare depășește standardul industriei și în același timp asigură durabilitatea lor.

Mocheta DESSO Axminster este potrivită pentru pentru zonele din industria HoReCa, creând un aspect luxos și confortabil. Sunt durabile și potrivite pentru zone cu trafic intens. Sunt special proiectate pentru a reduce nivelul de zgomot și pentru a oferi confort acustic.

Colecție sugerată

Despre

Clubul de muzică Park Bridge din Armenia are un concept de design inspirat din sărbători, muzică, vibrații și ritmuri, iar confortul său a fost completat de mocheta DESSO Axminster.

Designer / Arhitect

Mika Karsyan

Contractant

TOP-TEH

Segment

Categorie produs