FOX BOOK STORE

FOX BOOK STORE

2019 | Bucharest, România

Galerie de imagini

La prima vedere, o combinație neobișnuită între o cafenea și o bibliotecă vă va face să vă simțiți confortabil, să vă simțiți ca acasă. O carte bună și o ceașcă de cafea preferată - de asta avem nevoie uneori cu toții pentru o pauză și un nou început. Confortul acestei cafenele unice îi ispitește pe oaspeți să revină în continuare și să se bucure de noua lor oază de liniște.

Colecția omogenă de PVC Tarkett - iQ Optima - în două culori a făcut posibil ca pardoseala să se încadreze în întregul concept de interior și identitatea recunoscută a acestei facilități.

Disponibil într-o gamă de până la 65 de culori, iQ Optima este o soluție multifuncțională unică. Fiind parte a colecției din gama iQ, această colecție este extrem de durabilă și rezistentă la uzură, pete și daune, făcând-o potrivită pentru zonele cu trafic intens. Raport calitate-preț excelent și întreținere ușoară. Nu este nevoie de ceară, doar o simplă lustruire uscată este suficientă pentru ca pardoseala să-și recapete aspectul original.

Colecție sugerată

Despre

Aflați mai multe despre un proiect interesant, amenajarea unei caffe-biblioteci, în care a fost instalat pardoseala PVC omogenă Tarkett, iQ Optima.

Designer / Arhitect

VIM Studio

Segment

Categorie produs