Gastro Pub 13

Gastro Pub 13

2019 | Sarajevo, Bosnia şi Herțegovina

Galerie de imagini

„Singurul lucru pentru care nu este niciodată târziu sau devreme este cafeaua” – acestea sunt cuvintele patronilor locaţiei Gastro Pub 13

Interiorul deosebit şi meniurile excelente sunt motive suficiente pentru a vizita acest restaurant în care oricine se va simţi minunat.

Tarkett a contribuit la acest proiect cu pardoseala LVT din colecția iD Inspiration High Traffic 70, într-o combinație interesantă de crem și diverse nuanțe de albastru.   
iD Inspiration oferă o modularitate îmbunătățită care permite o amenajare rapidă a spațiului pentru a satisface nevoile noilor antreprenori, fără a pune în pericol sănătatea oamenilor sau a mediul. Designul şi culorile inspirate din natură – subliniate cu un print de înaltă rezoluție  – ajută la crearea unui interior confortabil.

Colecția iD Inspiration HT 70 este concepută pentru cele mai aglomerate zone de trafic. Este rezistentă la şocuri și lovituri, ceea ce permite o rezistență maximă la sarcini grele statice și dinamice de până la 800 kg.
 

 

 

Colecție sugerată

Despre

Interiorul extravagant al locaţiei Gastro Pub 13 este completat de pardoseala LVT de la Tarkett, din colecţia iD Inspiration High Traffic 70.

Designer / Arhitect

Miroslav Rojs

Contractant

Interlignum

Proprietarul clădirii

Kristina i Bruno Stanić

Segment

Categorie produs