Zona rezidenţială Bulevar

Zona rezidenţială Bulevar

2019 | Sarajevo, Bosnia şi Herțegovina

Galerie de imagini

Zona rezidențială Bulevar este un proiect rezidențial și de afaceri din cartierul Stup din Sarajevo. Este un proiect care se distinge printr-un standard excelent de construcție, ce oferă o calitate superioară apartamentelor viitorilor rezidenți.   

S-a ales parchetul Tarkett din colecțiile Step XL&L, Tango Classic, Salsa Premium și Salsa. În perioada 2019 - 2021 s-au montat 25.000 de metri pătrați de parchet Tarkett.

Tarkett a dobândit 130 ani de experiență profesională, ceea ce se evidenţiază prin designul unic al fiecărui tip de parchet. Parchetul Tarkett este extrem de durabil și are o garanție de 30 ani. Este fabricat din lemn tare triplustratificat, ușor de montat.  

Nimic nu se poate compara cu frumusețea autentică a lemnului natural: eleganţa, rezistența și caracteristicile remarcabile aduc un plus de rafinament oricărui interior. 

Soluţia de parchet Tarkett din apartamentele zonei rezidențiale Bulevar este un aspect care oferă autencititate şi grandoare acestui proiect.    
 

Colecții sugerate

Despre

Tipul de pardoseală selectat pentru decorul apartamentelor din zona rezidenţială Bulevar, din Sarajevo, a fost parchetul Tarkett – Step XL&L, Tango Classic, Salsa Premium şi Salsa.

Designer / Arhitect

TIBRA-PACIFIC doo

Contractant

TIBRA-PACIFIC doo

Proprietarul clădirii

TIBRA-PACIFIC doo

Segment

Categorie produs