Covor PVC omogen

Covor PVC omogen

Alegeți pardoseala PVC potrivită nevoilor dumneavoastră! Covoarele din PVC omogen sunt soluții rezistente și ultradurabile pentru zonele de trafic intens și foarte intens, recomandate în special pentru utilizarea în domeniul medical și în învățământ, pentru rezistența lor și pentru curățarea ușoară. Realizate dintr-un singur strat compact de vinil, pardoselile din PVC omogen sunt lipite pe suprafața de suport și îmbinate pentru durabilitate și igienă optimă. Versiunile noastre acustice au un strat special de spumă pentru reducerea transmiterii sunetului și pentru absorbția șocurilor. Covorul PVC este rezistent, ușor de întreținut, iar designurile sunt pe placul tuturor.

De ce este avantajoasă amenajarea pardoselilor cu covor PVC

Amenajarea pardoselilor din spațiile cu trafic intens poate fi o provocare. La Tarkett, găsiți variantele inovatoare de care aveți nevoie pentru amenajarea spațiilor comerciale. Astfel, un covor PVC omogen reprezintă soluția rezistentă și ultradurabilă, destinată zonelor cu cerințe speciale din instituțiile medicale, centrele de îngrijire a vârstnicilor și din învățământ. 

Avantajele pe care le oferă o pardoseală PVC se referă la flexibilitate, contribuția la o bună calitate a aerului, pentru că designurile din colecțiile Tarkett nu conțin ftalați, ci sunt reprezentate prin durabilitate și igienă optimă. Concret, aceste pardoseli din PVC omogen sunt realizate dintr-un singur strat compact de covor PVC și sunt lipite pe suprafața de suport. Acestea sunt îmbinate perfect, asigurând confortul și siguranța în spațiile cu flux intens de persoane. 

Covoare PVC pentru spații comerciale, în școli sau în domeniul medical

Datorită lipsei rosturilor, care împiedică dezvoltarea bacteriilor, un covor PVC Tarkett este recomandat, în special, pentru utilizarea în domeniul medical și în învățământ, având un rol septic remarcabil și oferind rezistență și posibilitatea unei igienizări în profunzime printr-o întreținere ușoară. Modelele de covor PVC pentru trafic intens, din portofoliul Tarkett, au o suprafață tratată cu strat protector PUR, ceea ce oferă o protecție sporită împotriva uzurii. 

Totodată, versiunile de covor PVC acustic au un strat special de spumă, care contribuie la reducerea transmiterii sunetului și la absorbția șocurilor. 

În ceea ce privește montarea unui covor PVC, dacă optați pentru instalarea unui covor din PVC omogen peste un sistem de încălzire prin pardoseală, este recomandată montarea prin lipire, pentru a se asigura o transmitere excelentă a căldurii.  

Descoperiți tipurile de covor PVC Tarkett și alegeți modelul potrivit pentru amenajarea eficientă a spațiilor cu trafic intens și foarte intens.