Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-

Pardoseli pentru școli, spitale, magazine, spații de lucru.✅ Pardoseală diversificată: covoare, mochetă, pardoseli din PVC, parchet laminat şi din lemn, linoleum.✅

Tarkett este lider mondial în soluții inovatoare de pardoseli și suprafețe sportive, ce îndeplinesc cu succes cerințele de proiectare și funcționalitate în mai multe segmente de piață: clădiri rezidențiale, spații comerciale, instituții de învățământ și sănătate, centre sport & wellness, transport și industrie. Tarkett oferă o gamă variată de produse ce include toate tipurile de pardoseală: parchet, laminat, LVT, mochetă în rolă sau dale, covoare, covor pvc rezidențial, covor pvc omogen și eterogen, linoleum, pardoseli sportive și altele. Angajat în a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și mediului înconjurător, Tarkett este prezent în mai mult de 100 de țări, pentru a oferi soluții de pardoseli, creând spații de locuit prietenoase peste tot în lume, combinând bunăstarea, sănătatea, performanța și designul în orice fel de amenajare realizată.   

Articole recomandate
Noile covoare ROMA - design sofisticat pentru fiecare locuință!
Noile covoare ROMA - design sofisticat pentru fiecare locuință!

Începutul de an este o ocazie minunată pentru împrospătarea căminului, nu e așa?

Citiți mai mult
Trucuri pentru curățarea și întreținerea pardoselilor din parchet laminat
Trucuri pentru curățarea și întreținerea pardoselilor din parchet laminat

Aflați mai multe despre parchetul laminat și produsele speciale pentru curățare și întreținere

Citiți mai mult
Certificările noastre
Certificările noastre

Cu 31 certificări Cradle to Cradle, Tarkett are cel mai extins număr de certificări ce acoperă multiple categorii de produse.

Citiți mai mult
iD Click Ultimate, colecția de pardoseli LVT cu rezistență sporită
iD Click Ultimate, colecția de pardoseli LVT cu rezistență sporită

Descoperă mai mult despre colecția de LVT rigid– iD Click Ultimate. Ideală pentru o renovare rapidă și zonele cu trafic intens.

Citiți mai mult
Cele mai recente referințe
Restaurant Stradale  –  Orhideea Towers
Restaurant Stradale – Orhideea Towers
București, România

Restaurantul Stradale din România a optat pentru crearea unui design modern și creativ, instalând pardoseala LVT – iD Inspiration 70 & 70 Plus. 

Citiți mai mult
700 FIT Club
700 FIT Club
București, România

O bună sală sportivă necesită o pardoseală potrivită, durabilă, confortabilă și ușor de întreținut, precum Omnisport V120, soluția perfectă aleasă pentru sala de fitness 700 FIT Club.

Citiți mai mult
Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik
Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik
Dubrovnik, Croaţia

Hotelul Valamar Lacroma Dubrovnik este situat în peninsula Babin Kuk, la o distanță de 15 minute de Centrul Vechi al orașului Dubrovnik.

Citiți mai mult
Școala Primară „Desanka Maksimović”
Școala Primară „Desanka Maksimović”
Priboj, Serbia

Administrația școlii a optat pentru o soluție veselă și colorată, o combinație blândă ce ar spori energia și ar încuraja munca și creativitatea. Cea mai eficientă alegere a fost colecția Spark.

Citiți mai mult
Servicii