Pardoselile pentru orice spațiu

Tarkett este lider mondial în soluții inovatoare de pardoseli și suprafețe sportive, ce îndeplinesc cu succes cerințele de proiectare și funcționalitate în mai multe segmente de piață: clădiri rezidențiale, spații comerciale, instituții de învățământ și sănătate, centre sport & wellness, transport și industrie. Tarkett oferă o gamă variată de produse ce include: parchet, laminat, LVT, mochetă în rolă sau dale, covoare, vinil rezidențial, vinil omogen și eterogen, linoleum, pardoseli sportive și altele. Angajat în a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și mediului înconjurător, Tarkett este prezent în mai mult de 100 de țări, creând spații de locuit prietenoase peste tot în lume, combinând bunăstarea, sănătatea, performanța și designul în orice fel de amenajare realizată.   

Articole recomandate
ID SQUARE, O COLECȚIE ADAPTATĂ PENTRU SPAȚII DE LUCRU IDEALE
ID SQUARE, O COLECȚIE ADAPTATĂ PENTRU SPAȚII DE LUCRU IDEALE

Descoperă mai multe despre pardoseala LVT pentru a crea un spațiu de lucru liniștit, durabil și creativ.

PARCHET LAMINAT
PARCHET LAMINAT

Laminatul, uneori numit și parchet laminat, este un material realizat în mare parte din lemn - lemnul reprezintă 80% din pardoseala laminată Tarkett.

Pardoseala care schimbă totul - LVT
Pardoseala care schimbă totul - LVT

Pardoselile LVT de la Tarkett sunt ideale pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante, magazine, birouri, dar și locuințe.

ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE
ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE

Noua colecție de plăci LVT Tarkett, numită iD Click Ultimate, reprezintă soluția optimă de pardoseli pentru aceste spații aglomerate.

Cele mai recente referințe
Restaurant Stradale  –  Orhideea Towers
Restaurant Stradale – Orhideea Towers

Restaurantul Stradale din România a optat pentru crearea unui design modern și creativ, instalând pardoseala LVT – iD Inspiration 70 & 70 Plus. 

Tarkett Showroom București
Tarkett Showroom București

Showroomul Tarkett din București este un spațiu dedicat arhitecților, designerilor și investitorilor, unde aceștia pot viziona colecțiile Tarkett, alegând cele mai eficiente soluții pentru proiecte.

Hotel Emrović Raj - Novi Pazar Spa
Hotel Emrović Raj - Novi Pazar Spa

Încântată de calitatea produselor noastre, conducerea hotelului a decis să își trateze oaspeții la cele mai înalte standarde, oferindu-le o experiență unică prin instalarea parchetului Step Oak Baron.

Restaurant Stradale  – Sema Park
Restaurant Stradale – Sema Park

Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT.

Services