Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-

  Pardoselile pentru orice spațiu

  Tarkett este lider mondial în soluții inovatoare de pardoseli și suprafețe sportive, ce îndeplinesc cu succes cerințele de proiectare și funcționalitate în mai multe segmente de piață: clădiri rezidențiale, spații comerciale, instituții de învățământ și sănătate, centre sport & wellness, transport și industrie. Tarkett oferă o gamă variată de produse ce include: parchet, laminat, LVT, mochetă în rolă sau dale, covoare, vinil rezidențial, vinil omogen și eterogen, linoleum, pardoseli sportive și altele. Angajat în a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și mediului înconjurător, Tarkett este prezent în mai mult de 100 de țări, creând spații de locuit prietenoase peste tot în lume, combinând bunăstarea, sănătatea, performanța și designul în orice fel de amenajare realizată.   

  Articole recomandate
  ID SQUARE, O COLECȚIE ADAPTATĂ PENTRU SPAȚII DE LUCRU IDEALE
  ID SQUARE, O COLECȚIE ADAPTATĂ PENTRU SPAȚII DE LUCRU IDEALE

  Descoperă mai multe despre pardoseala LVT pentru a crea un spațiu de lucru liniștit, durabil și creativ.

  Citiți mai mult
  PARCHET LAMINAT
  PARCHET LAMINAT

  Laminatul, uneori numit și parchet laminat, este un material realizat în mare parte din lemn - lemnul reprezintă 80% din pardoseala laminată Tarkett.

  Citiți mai mult
  Pardoseala care schimbă totul - LVT
  Pardoseala care schimbă totul - LVT

  Pardoselile LVT de la Tarkett sunt ideale pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante, magazine, birouri, dar și locuințe.

  Citiți mai mult
  ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE
  ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE

  Noua colecție de plăci LVT Tarkett, numită iD Click Ultimate, reprezintă soluția optimă de pardoseli pentru aceste spații aglomerate.

  Citiți mai mult
  Cele mai recente referințe
  Restaurant Stradale – Orhideea Towers
  Restaurant Stradale – Orhideea Towers

  Restaurantul Stradale din România a optat pentru crearea unui design modern și creativ, instalând pardoseala LVT – iD Inspiration 70 & 70 Plus. 

  Citiți mai mult
  Tarkett Showroom București
  Tarkett Showroom București

  Showroomul Tarkett din București este un spațiu dedicat arhitecților, designerilor și investitorilor, unde aceștia pot viziona colecțiile Tarkett, alegând cele mai eficiente soluții pentru proiecte.

  Citiți mai mult
  Hotel Emrović Raj - Novi Pazar Spa
  Hotel Emrović Raj - Novi Pazar Spa

  Încântată de calitatea produselor noastre, conducerea hotelului a decis să își trateze oaspeții la cele mai înalte standarde, oferindu-le o experiență unică prin instalarea parchetului Step Oak Baron.

  Citiți mai mult
  Restaurant Stradale – Sema Park
  Restaurant Stradale – Sema Park

  Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT.

  Citiți mai mult
  Services