Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-

Specialiști în pardoseli profesionale în România - Alege pardoseala potrivită

Tarkett este lider mondial în soluții inovatoare de pardoseli și suprafețe sportive, ce îndeplinesc cu succes cerințele de proiectare și funcționalitate în mai multe segmente de piață: clădiri rezidențiale, spații comerciale, instituții de învățământ și sănătate, centre sport & wellness, transport și industrie. Tarkett oferă o gamă variată de produse ce include toate tipurile de pardoseală: parchet, laminat, LVT, mochetă în rolă sau dale, covoare, covor pvc rezidențial, covor pvc omogen și eterogen, linoleum, pardoseli sportive și altele. Angajat în a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și mediului înconjurător, Tarkett este prezent în mai mult de 100 de țări, pentru a oferi soluții de pardoseli, creând spații de locuit prietenoase peste tot în lume, combinând bunăstarea, sănătatea, performanța și designul în orice fel de amenajare realizată.   

Articole recomandate
Academia Tarkett
Academia Tarkett

Tarkett Academy în Bačka Palanka are un centru de instruire şi un showroom cu o suprafață de 1.000 mp, care oferă posibilitatea tuturor profesioniștilor în domeniu să găsească soluțiile cele mai bune

Citiți mai mult
Tarkett Fusion pentru spaţiile de lucru
Tarkett Fusion pentru spaţiile de lucru

Creat pe principiul modului conștient cu privire la mediile de lucru ale oamenilor, Tarkett Fusion reunește covoarele de înaltă calitate, fabricate în mod responsabil și pardoseala rezistentă...

Citiți mai mult
Culoarea anului 2023 în design interior. Idei inspirate, cu Viva Magenta, pentru amenajări
Culoarea anului 2023 în design interior. Idei inspirate, cu Viva Magenta, pentru amenajări

Una dintre culorile care au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani și care ar putea fi un puternic candidat pentru culoarea anului în 2023 este Viva Magenta.

Citiți mai mult
Reciclarea. Sună bine în teorie, dar mai bună este transpunerea ei în practică.
Reciclarea. Sună bine în teorie, dar mai bună este transpunerea ei în practică.

Alăturați-vă călătoriei noastre de economie circulară și ajutați-ne să colectăm și să reciclăm mai multe pardoseli prin programul ReStart®.

Citiți mai mult
Cele mai recente referințe
Studioul Impero
Studioul Impero
Rome, Italy

Descoperă noul sediu de birouri, elegant, cald și modern, situat în centrul Romei, proiectat cu pardoseala ID Inspiration de la Tarkett.

Citiți mai mult
Universitatea Prisma
Universitatea Prisma
Arnhem, Netherlands

Descoperă noua clădire a universității Prisma unde a fost instalat linoleumul Style Emme xf² de la Tarkett, contribuind la atmosfera naturală, calmă și primitoare a spațiului.

Citiți mai mult
Cabinetul de Pediatrie Guliver
Cabinetul de Pediatrie Guliver
Belgrad, Serbia

Poți vedea în imaginile alăturate cum arată pardoseala Tarkett LVT, din colecțiile iD Mixonomi și iD Inspiration 55 în cabinetul de pediatrie, un proiect creativ de design interior.

Citiți mai mult
Un apartament privat din Novi Sad
Un apartament privat din Novi Sad
Novi Sad, Serbia

Poți vedea în imaginile alăturate cum arată pardoseala Tarkett LVT montată într-un apartament, din colecția ModularT 7.

Citiți mai mult
Servicii