Covor PVC eterogen

Covor PVC eterogen

Pardoseala din PVC eterogen este o soluție versatilă pentru toate tipurile de utilizări. Covorul PVC pentru trafic intens este disponibil în diverse moduri de realizare pentru a se potrivi utilizării în spații rezidențiale sau în zone cu trafic intens, cum ar fi școlile și spitalele. Acesta este realizat din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. Versiunea acustică dispune de un strat intermediar de spumă pentru a reduce transmiterea sunetului și pentru a absorbi șocurile.
 

Covoarele PVC pentru spații foarte circulate oferă soluții variate de amenajare interioară

Datorită versatilității sale, a eleganței și a ușurinței prin care poate fi adaptat oricărui decor, covorul PVC sau pardoseala PVC este o soluție tot mai des întâlnită în amenajările interioare.

Colecțiile Tarkett din PVC eterogen oferă soluții eficiente în materie de pardoseală, remarcându-se printr-o varietate de beneficii. Au un finisaj impermeabil și igienic, fiind ideale atât pentru spațiile umede din locuința dumneavoastră (baie, bucătărie), cât și pentru magazine, birouri sau hoteluri. Fiind un produs cu remarcabile proprietăți antibacteriene, acesta poate fi utilizat și în spații precum, școli, grădinițe, spitale sau alte spații foarte circulate.

Covoarele PVC, ideale pentru trafic intens

Covoarele din PVC eterogen au o rezistență bună și o durată lungă de viață, fiind realizate din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. De aceea sunt ideale pentru zonele cu trafic intens. PVC-ul este un material care oferă o excelentă aderență, așa că riscul de a aluneca pe acest tip de pardoseală este minim. La fel ca produsele tip linoleum, pardoseala PVC eterogen poate fi un înlocuitor elegant și practic al gresiei.

În plus, colecțiile de pardoseli din covor PVC de la Tarkett România oferă numeroase posibilități de combinare a modelelor. Cu ajutorul lor puteți crea designul dorit. Puteți alege de la nuanțe calde inspirate de lemnul natural, până la modele ceramice, culori neutre în stiluri inedite. Un alt avantaj este că pardoseala din PVC eterogen de la Tarkett este foarte ușor de montat, instalarea poate fi făcută foarte rapid, iar materialul este unul economic și ușor de întreținut. Pardoseala PVC nu necesită un proces complicat de întreținere, astfel că poate fi alegerea ideală, atât din punct de vedere estetic, cât și practic.

Folosind modelele și culorile preferate, în ton cu proiectul la care visați, pardoselile din covor PVC pentru trafic intens pot aduce eleganță, simplitate și eficiență sporită oricărui spațiu.