Pardoseli antistatice

Pardoseli antistatice

Pardoseli disipative și antielectrostatice Tarkett oferă o soluție flexibilă, de înaltă performanță, pentru a păstra mediile delicate, cum ar fi sălile de operații, sălile de calculatoare și alte spații cu echipamente electronice în condiții de siguranță. Disponibile sub formă de vinil omogen și linoleum cu suport antistatic conductiv sau disipativ, acestea sunt asortate în privința culorilor cu gamele noastre compacte și acustice. Adaptate la spații cu trafic intens, sunt foarte rezistente și ușor de întreținut.
 

Pardoselile disipative și antielectrostatice, de la Tarkett, sunt soluțiile eficiente și sigure pentru amenjarea unor spații speciale, precum sălile de operații sau spațiile cu echipamente electronice care trebuie depozitate în condiții de maximă siguranță. Colecțiile Tarket vă oferă o gamă variată de pardoseli antistatice, disponibile sub formă de PVC omogen și linoleum, cu suport antistatic conductiv sau disipativ

O pardoseală din PVC omogen antielectrostatică sau cu efect static-disipativ permanent reprezintă o modalitate eficientă de a crea un spațiu sigur și igienic în laboratoarele, cu trafic intens, camerele sterile și zonele sensibile ESD din spitale. Aceasta oferă o combinație perfectă între conductivitatea stabilă și fiabilă și durabilitate. Proprietățile conductive sunt obținute prin inserarea de particule de carbon în vinil, împreună cu un suport din carbon pur. 

Pardoseli antistatice sunt rezistente și netede

La Tarkettt, puteți opta și pentru un model de pardoseală antistatică din linoleum, una dintre soluțiile naturale și durabile. Colecțiile Linoleum Conductiv xf² ™ și Linoleum disipativ static xf² ™ SD sunt singurele de pe piață care permit evacuarea eficientă a descărcărilor electrostatice, ceea ce oferă un plus de siguranță în sălile de operații, zonele de imagistică sau în camerele de servere. Pardoseala din linoleum beneficiază de tratamentul unic xf² ™, marca Tarkett, pentru întreținere facilă și eficientă

Pardoselile antistatice Tarkett sunt pardoseli tehnice care oferă o serie de avantaje esențiale, cum ar fi rezistența remarcabilă la deformare, reducându-se astfel riscul deteriorărilor provocate de greutatea mare a echipamentelor sau serverelor. Totodată, ele sunt special concepute pentru a fi igienizate în profunzime, cu ușurință, datorită suprafeței lor netede.

Deși par asemănătoare, există diferente intre pardoselile din PVC si linoleum. Primele sunt pardoseli multistrat, în vreme ce linoleumul este un material natural, 100% biodegradabil, fabricat din ulei de semințe de in, rășină de pin, plută și lemn. 

Descoperiți tipurile de pardoseală antistatică Tarkett și alegeți modelul potrivit.