Sisteme pentru spatii umede

Sisteme pentru spatii umede

Tarkett a introdus sistemul Wetroom - un sistem de pardoseli și tapet pentru spații umede, pentru duș sau baie - acum mai bine de 30 de ani. Oferim o soluție integrată de pardoseli, tapet și o gamă completă de accesorii, inclusiv sifoane de pardoseală, protecții pentru praguri, profile și altele, pentru un finisaj perfect impermeabil și igienic. Datorită unei game variate de culori și modele, oferim decoruri potrivite pentru o varietate de spații, inclusiv pentru centre medicale, cămine pentru vârstnici, școli, centre sportive și locuințe. Toate colecțiile noastre pentru spații umede sunt tratate cu protecția pentru suprafețe Top Clean pentru o curățare și întreținere ușoară.

Pardoseală cu grad ridicat de performanță pentru spații umede

Când ne gândim la pardoseala din spațiile umede, cum ar fi baia sau chiar zona dușului, conștientizăm importanța unui sistem complex, care să poată suporta o solicitare intensă. Soluția pentru acest spațiu vă este oferită de Tarkett, sub forma sistemului Wetroom, cu o eficiență dovedită de-a lungul ultimilor 30 de ani. Mai mult decât o simplă pardoseală, acesta vă pune la dispoziție, de asemenea, o gamă de accesorii gândită pentru a funcționa eficient împreună, de la sifoanele de pardoseală și protecțiile pentru praguri, până la profile și finisaj. Acesta din urmă, perfect impermeabil, garantează pe deplin o utilizare perfect igienică și o anduranță foarte mare a întregului ansamblu.

Paleta de utilizări a sistemelor pentru spații umede se pliază pe necesitățile căminelor pentru vârstnici, școlilor și centrelor sportive, dar conceptul Wetroom reprezintă o soluție ingenioasă și pentru locuința dumneavoastră. Tratamentul special al suprafeței, Top Clean, reprezintă garanția ușurinței în curățare, fără necesitatea lustruirii sau ceruirii. Curățarea suprafețelor este suficientă pe întreaga durată de viață a componentelor sistemelor pentru spații umede.

Sisteme moderne de pardoseli și tapet pentru spații umede din industrie sau locuințe

Disponibile într-o diversitate de colecții, acestea pot avea variante de design omogene, grafice sau minerale. Texturile variază de la cele cu aspect de lemn sau de piatră, până la cele sobre, de marmură regală, beton nefinisat sau stejar gri. Grosimea totală variază între 0,92 mm și 2,50 mm, dintre care 0,12 mm reprezintă grosimea stratului de uzură. Montarea acestor sisteme se realizează prin fixare cu adeziv, iar în funcție de model, dispunerea poate fi realizată vertical sau orizontal, pentru obținerea unui număr cât mai redus de îmbinări.

Toate colecțiile Tarkett pentru sisteme destinate spațiilor umede sunt realizate din PVC și oferă protecție antiumezeală completă.