Tapet

Tapet

Tapetul PVC (vinil) protejează pereții din zonele cu trafic intens de lovituri, zgârieturi și pete. Flexibil și ușor de instalat, acesta ajută la reducerea costurilor de reparație și întreținere, prin reducerea deteriorării pereților, pe termen lung. Tapetul PVC Tarkett este tratat cu protecția de suprafață Top Clean, pentru o curățare ușoară și o rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete. Produsul este asortat cromatic cu pardoselile noastre și este conform cu standardele pentru camere sterile, pentru a oferi o soluție completă pentru proiectele dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții moderne și eficiente pentru amenajarea pereților, atunci tapetul PVC (vinil) este un suport inspirațional de succes, atât în cadrul unităților comerciale – magazine, unități hoteliere sau restaurante, cât și în spațiile ce impun soluții conform cu standardele pentru camere sterile - spații medicale, educaționale, etc.

Puteți opta pentru modele de tapet, proiectate special ca să contribuie la reducerea nivelului poluanților din mediu, precum praful, microbii, vaporii chimici, astfel încât să puteți asigura unui mediu adecvat activității desfășurate în laboratoare. Suprafața acestor tapete este tratată cu protecția pentru suprafețe Top Clean, care facilitează curățarea în profunzime și permite o igienă suplimentară, sau cu tratament de suprafață xf2™, care oferă o rezistență mecanică și chimică extermă, inclusiv la diluanți, uleiuri, grăsimi, solvenți și substențe alcaline. 

Totodată, un tapet impermeabil, ce beneficiază de tratamentul inovator PU-Shield, și pe care îl puteți găsi în colecțiile Tarkett, oferă pereților o protecție eficientă împotriva umezelii, și este recomandat pentru camere sterile și spații din industria ușoară.  

Tapet PVC, adaptabil la orice design interior

Dincolo de rezistența, durabilitatea, protecția și igiena oferite, tapetul PVC poate fi integrat armonios și într-o multitudine de stiluri de design interior. Astfel, în colecțiile Tarkett puteți găsi modele de tapet, într-o paletă cromatică variată, adaptabilă oricărui concept de amenajare. 

În ceea ce privește montarea tapetului, sunt importante folosirea unui adeziv special, păstrarea unei temperaturi de 15°C sau 18°C, și menținerea unei umidități între 30 și 65%, respectând indicațiile producătorului. 

Colecțiile Tarkett sunt special concepute pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. Descoperiți toate tipurile de tapet din PVC omogen, eterogen sau tapetul din linoleum natural de la Tarkett și alegeți modelul de tapet potrivit pentru mediile speciale, cum sunt spitalele sau laboratoarele, spațiile comerciale din industria HoReCa, instituțiile de învățământ sau halele industriale.