Mochetă

Mochetă

Gama largă de mochete adaptate unei varietăţi de spaţii rezidențiale vă oferă, cu siguranță, o soluție adecvată oricărui interior, făcându-l confortabil și original. Mochetele Tarkett sunt destinate oricărei camere - living, dormitor, hol, scări și multe altele.

Performanțe tehnice ale mochetei de interior

O soluție excelentă pentru spații rezidențiale, mocheta Tarkett aduce numeroase beneficii și avantaje pentru care merită să o alegeți. Asigură un plus de căldură și confort, oferind nenumărate posibilități de design datorită varietății de culori și stil.  Totodată, mocheta Tarkett oferă o serie de performanțe tehnice remarcabile: reduce zgomotul și creează o atmosferă liniștită în casa dumneavoastră, este plăcută la atingere, oferind un semnificativ confort tactil, având rol de filtrare a aerului din încăpere.

 

Multiple posibilități de design

Pe site-ul nostru aveți posibilitatea să alegi modele preferate în funcție de culoare, nuanță, design și grosime. În colecțiile Tarkett veți găsi o varietate de modele moderne și elegante, în culori vibrante sau neutre, potrivite pentru orice tip de amenajare. De la mochetă verde, mochetă albastră, mochetă roșie, mochetă neagră, mochetă bej, mochetă mov, până la mochetă în diverse grosimi, special concepută, cu rezistență ridicată la razele UV. Realizate din polipropilenă, cu suport de pâslă, aceste mochete au o durată lungă de viață, fiind o alegere ideală pe termen lung. 

 

Mochetă Dedicată spațiilor rezidențiale

Colecțiile de mochetă Tarkett sunt adecvate oricărui tip de interior. Pentru dormitor sau pentru camera copilului este ideală o mochetă pufoasă care transformă o pardoseala simplă într-una caldă, confortabilă și plăcută la atingere. În schimb, pentru hol, este ideală o mocheta pentru interior, cu bună rezistență la trafic mai intens. Astfel că, dacă doriți să renovați, holul, sufrageria, camera copilului sau chiar toată casa, aveți la dispoziție 11 colecții de mochete la metru, disponibile în grosimi diferite, de la 7 mm până la 15 mm.

Mocheta îți va îmbogăți spațiul de acasă

Așadar, mocheta ocupă o mare parte a camerei, astfel că îți va îmbogăți spațiul interior. Varietatea designurilor o face foarte adaptabilă oricărui stil de amenajare. Pe lângă designul plăcut, mocheta este ușor de aplicat, de întreținut și creează atmosfera plăcută, de intimitate acasă. Mai mult, pe lângă aspectul minunat, o mochetă de calitate este foarte practică și te ajută să ai o pardoseală caldă în căminul tău. 

 


Colecțiile de mochetă Tarkett sunt un adevărat mix de confort și eleganță oferit prin designul modern și excelente caracteristicile tehnice. Verifică disponibilitatea designului dorit în magazinele distribuitorilor noștri!