Mochetă Modulară

Mochetă Modulară

Principala caracteristică a dalelor de mochetă este modularitatea. Comparativ cu mocheta disponibilă sub formă de rolă, dalele de mochetă sunt disponibile în formă pătrată. În portofoliul nostru veți găsi mochetă modulară sub brand-urile DESSO și Tarkett. DESSO este un brand high cu o experiență de peste 85 de ani în producerea mochetei de înaltă calitate. Datorită varietății de design, colecțiile DESSO pot fi ușor mixate cu cele Tarkett, oferindu-vă astfel posibilitatea de a crea concepte unice și practice pentru orice suprafață. Puteți utiliza instrumentul de texturi 3D chiar aici. Datorită formatului și beneficiile oferite de structură, dalele de mochetă reprezintă soluția ideală pentru reamenajarea pardoselii, în special în spații precum clădirilor de birouri sau facilități publice.

Dale de mochetă pentru amenajarea rapidă a spațiilor comerciale

Când modularitatea este principalul criteriu pe care îl apreciați în cazul unei pardoseli, cu siguranță veți considera dalele de mochetă soluția cea mai potrivită pentru orice spațiu. 

O mochetă modulară DESSO sau Tarkett vă poate oferi o nouă perspectivă, din punctul de vedere al varietății de designuri și ușurința modalității de montaj. Destinată îndeosebi spațiilor comerciale, cum ar fi birourile, sediile instituțiilor publice sau hotelurile, această soluție garantează atât o instalare rapidă, cât și o întreținere facilă

Mocheta modulară poate fi ușor înlocuită

Marele atu oferit de mocheta modulară este cel al ușurinței cu care se poate înlocui. În cazul unei daune iremediabile, este suficientă înlăturarea dalei afectate și înlocuirea ei cu una similară. Instalarea acestei soluții pentru pardoseală se realizează prin montare cu adeziv. 

Tipurile de fibră sunt variate, iar aceasta poate fi de tip 100% PA, 70%PA și 30% PES, 80% WOL și 20% PA sau BCF PA6 și ECONYL. Rezistența la schimbări de temperatură și respectarea standardului pentru prevenția incendiului Bfl-s1 sunt avantaje suplimentare ale acestei soluții pentru pardoseală. 

Mocheta modulară oferă numeroase variante de design

Modelele de mochete modulare Tarkett pot avea o grosime cuprinsă între 5 mm și 10,5 mm, iar din punctul de vedere al designului, opțiunile sunt de-a dreptul impresionante. Nu mai puțin de 300 de produse DESSO, grupate în 71 de colecții, vă așteaptă pe Tarkett, iar designul acestora poate fi omogen, cu aparență de beton, geometric, cu motive grafice, liniar, organic sau sub formă de textură.

Colecțiile DESSO sunt rezultatul a peste 85 de ani de experiență în domeniu, iar varietatea de designuri și culori a acestora le face potrivite pentru a fi combinate ușor cu dalele Tarkett. Descoperiți mai multe și despre certificările obținute de mocheta DESSO.