Gazon artificial

Gazon artificial

Gazonul artificial este o soluţie ideală pentru acoperirea spațiilor deschise! În comparație cu iarba naturală, acesta are multe avantaje și de aceea gazonul artificial este folosit din ce în ce mai mult.
Este rezistenț la influențe externe (ploaie, zăpadă) şi nu absoarbe umiditatea. Datorită aditivilor UV speciali, culoarea suprafeţei nu se estompează sub lumina soarelui. Nu sunt necesare costuri suplimentare de întreținere, spre deosebire de iarba naturală.

Gazonul artificial de la Tarkett reprezintă o soluție potrivită pentru acoperirea suprafețelor din spațiile deschise, care impresionează atât prin aspectul deosebit, cât și prin durabilitatea sporită. Spre deosebire de gazonul natural, o astfel de soluție sintetică este mult mai simplu de întreținut, iar rezistența la factorii externi, precum ploaie, zăpadă sau umiditatea crescută îl transformă într-o alegere ideală pe termen lung, indiferent de tipul de amenajare exterioară aleasă. 

 

Gazon artificial cu instalare ușoară

Fiind realizat din materiale rezistente și stabile la impactul factorilor externi, montarea gazonului artificial este deosebit de facilă și poate fi realizată peste orice fel de suprafață, de la beton la ceramică, pe terase deschise și chiar pe pământ sau pietriș, fără ca produsul să-și piardă proprietățile sau aspectul său inițial.

 

Performanțe tehnice de lungă durată

Spre deosebire de un gazon natural, acest covor de iarbă artificială este ușor de întreținut, datorită materialelor din care este realizat, dar și a tratamentului de protecție împotriva razelor UV utilizat pe suprafața acestui gazon sintetic, care permite instalarea produsului chiar și în spațiile neacoperite, unde razele soarelui intră în contact direct cu suprafața sa, fără a exista riscul unei decolorări. Odată montat, produsul nu va presupune cheltuieli suplimentare de întreținere, precum cele cu tunderea, însămânțarea, udarea sau fertilizarea, obligatorii în cazul unui gazon natural, iar costurile sale de achiziție vor fi justificate pe deplin. 

 


Datorită acestor avantaje, tot mai multe persoane aleg să-și monteze un covor de iarbă artificială în propriile curți și să-și construiască amenajări exterioare impresionante, care îmbină cu succes funcționalitatea cu sentimentul oferit de un cadru natural. Descoperiți colecțiile de gazon artificial de pe site-ul Tarkett și alegeți-l pe cel preferat din magazinele partenerilor noștri!