Accesorii finisare

Accesorii finisare

Descoperă selecția noastră de accesorii pentru pardoseli pentru a oferi amenajării tale finisajul perfect. De la plinte la profiluri de tranziție și profiluri nas de treaptă, accesoriile noastre vă oferă o gamă variată de alegeri, astfel încât pardoseala dvs. să își mențină aspectul original pentru o lungă perioadă de timp. Aceste accesorii sunt disponibile pentru pardoseli de vinil în role și dale, linoleum, pardoseli din lemn și pardoseli laminate.


Dacă vă doriți ca pardoseala pe care urmează să o montați să fie una durabilă, confortabilă și aspectuoasă este necesară alegerea unor accesorii de finisare optime, potrivite atât ca aspect cât și ca funcționalitate. Cu toate că, pentru mulți, reprezintă doar simple detalii, accesorii precum plintele, profilele de închidere, benzile de tranziție sau profilele de nivel pot face diferența între o pardoseală durabilă, care își va păstra particularitățile originale pentru o perioadă îndelungată, și una care va începe să cedeze în cel mai scurt timp sau care să nu ofere o experiență potrivită de utilizare. 

Accesoriile prezente în oferta noastră pot fi utilizate cu succes pentru montarea unor pardoseli PVC în role, pardoseli LVT, a pardoselilor din lemn triplustratificat sau a pardoselilor laminate, pentru fiecare dintre aceste tipuri de produse existând soluții particulare de accesorii, menite să asigure o montare cât mai eficientă și stabilă în timp.

De la plinte dimensionale pentru pardoseli laminate, plinte în profil sau profile colț de scară și până la plinte decorative pentru LVT, profile metalice pentru rampe sau plăci de avertizare tactile, toate accesoriile își vor dovedi utilitatea în ceea ce privește montarea pardoselii sau vor completa aspectul interior al oricărei amenajări, pentru rezultate cu adevărat spectaculoase. 

Cu o experiență de peste 130 de ani în crearea de pardoseli și soluții pentru suprafețe durabile, Tarkett vă pune la dispoziție o gamă variată de accesorii finisare, realizate în concordanță cu cele mai noi tehnici de fabricație din domeniu, cu o mare atenție la detalii și cu caracteristici care îmbină, cu succes, aspectul cu funcționalitatea. Toate accesoriile prezente în oferta noastră vin cu propriile ghiduri și recomandări de folosire, astfel încât să puteți alege un produs mulat pe nevoile dumneavoastră și care să corespundă, din punct de vedere tehnic, cu tipul de pardoseală ales.