Accesorii montare

Accesorii montare

Descoperă selecția noastră de accesorii pentru montaj, ce include cordoane de sudură, underlay-uri, unelte sau adezivi pentru diferite tipuri de pardoseală. 

Instalarea și exploatarea soluțiilor destinate pardoselii sunt aspecte care determină anduranța cât mai bună a acesteia.

Tarkett vă pune la dispoziție o largă selecție de accesorii pentru montaj. Aceasta includ cordoane de sudură, adezivi potriviți pentru diferitele tipuri de pardoseală, precum și underlay-uri. Mai mult, aveți la dispoziție uneltele care să ușureze considerabil etapele de montaj profesional pe care le presupune pardoseala din lemn. Din oferta Tarkett nu ar putea lipsi penele de distanțare, necesare în obținerea unei distanțări suficiente față de obiectele fixe, la montarea flotantă a pardoselilor din lemn. Cu ajutorul dispozitivului de fixare Tarktool, montarea ultimului rând de pardoseală, între perete și parchet este mult mai ușoară, iar ciocanul are rolul de a îmbina plăcile de pardoseală. Cordoanele de sudură la rece sunt monocolore sau multicolore, pentru a completa cât mai agreabil designul pardoselii.

Cu o formulă pe bază de apă, adezivul acrilic de înaltă calitate, Tarkospray, este ambalat într-un tub cu aerosoli și poate fi folosit fără alte instrumente specifice. Prin formula sa și prin faptul că folosește același propulsor ca inhalatoarele de astm, spray-ul contribuie la crearea unui spațiu mai sănătos. Pluverizatorul este destinat pentru pardoselile PVC de tip eterogen și omogen. Cu proprietăți acustice excelente, underlay-ul din gamele Tarkomfort, Tarkoprotect, Tarkofoam și Tarkolay are o grosime minimă, ideală pentru renovare. Rapid și ușor de instalat, acesta are o grosime de 1,5, 1,8 sau 2 mm, iar montarea sa nu necesită folosirea de adeziv. Dintre acestea, gama Tarkofoam este ce mai potrivită în cazul încăperilor cu încălzire în pardoseală.