Cordon de sudură

Cordon de sudură

Cordonul de sudură asigură joncțiunea dintre 2 role de pardoseală sau tapet. Colecțiile noastre de Cordoare de sudură includ soluții pentru pardoselile din PVC sau pardoselile sportive, pardoseli din linoleum sau pardoseli termoplastice non-PVC.

Există o mulțime de avantaje datorită cărora merită să alegeți covorul PVC sau linoleumul, ca soluție pentru pardoseală. Excelentele lor proprietăți antialergice și antibacteriene, le recomandă pentru utilizarea în spații destinate persoanelor cu probleme respiratorii, iar în cazul caracterul 100% biodegradabil al linoleumului este garantat de materialele din componența sa, respectiv: uleiul din semințe de in, rășina de pin, pluta, lemnul, diverșii pigmenți sau cretă. Ușor de întreținut și cu un proces de curățare ce implică doar ștergerea ușoară, cu un mop înmuiat în apă cu detergent cu un pH neutru, linoleumul are o durabilitate foarte mare.

Rezistența în timp a acestor pardoseli depinde de montajul corect al acestuia. În această etapă, una dintre problemele pe care ați putea-o întâmpina este formarea rosturilor între rolele de material. Sudarea necorespunzătoare a acestora poate cauza îndoirea marginilor și degradarea materialului. În timp, aceste probleme pot determina acumularea apei și a murdăriei, ceea ce va favoriza formarea bacteriilor. Pentru a contracara aceste riscuri, nu trebuie să știți totul despre sudură, ci doar să alegeți un cordon de sudură de calitate, potrivit. Acesta este disponibil în mai multe forme, de la pasta adezivă pentru sudură la rece în PVC, de tip C sau T, până la agentul de sudură la rece în PVC, de tip A, dar și în variantă solidă - sudură la cald.

Cordonul de sudură este disponibil într-o avrietate de culori, iar nuanțele variază de la deschis la înschis, pentru ca pardoseala pe care ați ales-o să nu facă niciun compromis din punctul de vedere al aspectului. Cu o etanșeitate excelentă și cu o rezistență ce garantează sudarea trainică, favorizată de grosimea de 4 mm, această soluție tehnică poate fi aplicată într-o varietate de situații.