Underlay

Underlay

Underlay-urile pentru pardoseală pot fi utilizate în diferite scopuri, pentru a ajuta la pregătirea unei instalații pe suprafețe neuniforme, pentru a oferi o barieră împotriva umezelii sau pentru a îmbunătăți izolarea fonică. Selecția noastră include underlay-uri pentru pardoseli de vinil în role și plăci (pardoseala LVT in sistem de instalare click, prin lipire sau flotant). Unele dintre aceste soluții sunt, de asemenea, compatibile cu Linoleum, iar altele pot fi așezate pe substraturi problematice, cum ar fi beton sau substraturi vechi din lemn.


Underlay-ul este un suport care se poate monta sub diferite tipuri de pardoseală, având rolul de a favoriza instalarea pardoselii pe suprafețe stabile, fără praf și fără denivelări, pentru un aspect plan și uniform.

În portofoliul Tarkett veți găsi două colecții practice: suportul de plută și Underlay Tarkoflex. Primul, suportul de plută este realizat dintr-un material 100% natural, complet reciclabil, ușor de transportat și de instalat. Underlay-ul din plută reduce eficient zgomotul din zonele cu trafic și crește confortul termic pe întreaga suprafață a pardoselii. Al doilea în portofoliul Tarkett România este modelul de Underlay Tarkoflex confecționat din polietilenă spumantă și folie de polietilenă, cu grosime de 3 mm. Acest suport are rolul de a asigura un nivel optim de umiditate și izolare fonică. Grosimea și structura foliei Tarkoflex reprezintă soluția optimă pentru instalarea flotantă a parchetului Tarkett.

Ambele tipuri de strat suport izolator aduc un plus de confort, prelungesc durata de viață a pardoselei și absorb din vibrații sonore, contribuind, astfel, la realizarea unei atmosfere relaxante și plăcute în locuința dumnavoastră. De asemenea, underlay-urile pentru pardoseală pot fi utilizate și cu rolul de a funcționa ca o barieră împotriva umezelii așa că este potrivit atât pentru dormitoare, livinguri din spațiile rezidențiale, cât și pentru hoteluri, restaurante și birouri