Protecție și mentenanță

Protecție și mentenanță

Descoperiți selecția noastră de accesorii dedicate protecției și mentenanței, ce include covorașe de protecție, accesorii pentru picioarele mobilierului și produse specializate de curățare.

Indiferent dacă vorbim despre un covor PVC eterogen, un covor PVC rezidențial, un linoleum, o pardoseală LVT, un parchet laminat ori parchet triplustratificat, este important să beneficiați de o protecție pentru pardoseală corespunzătoare. Trakett nu este un nume de referință doar în oferirea soluțiilor tehnice pentru materialele care să acopere podeaua, ci și în ceea ce privește accesoriile dedicate protecției și mentenanței pe termen lung

Aici sunt incluse covorașele de protecție, accesoriile pentru picioarele mobilierului sau produsele speciale de curățare. Covorașul de protecție are rolul de a preveni uzura pardoselii, dar și daunele ce conduc la deteriorarea stratului superior, probleme ce pot fi cauzate de rulajul roților scaunelor. Pentru scaunele obișnuite și alte piese de mobilier, protecția din pâslă, pe bază de adeziv, pentru picioarele mobilierului, reprezintă o soluție ușor de implementat și foarte rezistentă în timp.

Pentru momentele în care doriți să vă ocupați personal de curățarea plăcilor de parchet, Tarkett Cleaner vă oferă o combinație optimă de substanțe active. Produsul elimină toate tipurile de contaminări și garantează uscarea rapidă pe suprafața parchetului. Tarkett Refresher este un produs cu rol de curatare și protecție, destinat pardoselii din lemn lăcuit. Bioclean Hardwax Oil are o formulă dezvoltată special pentru pardoseala din lemn Tarkett și îndepărtează eficient murdăria, pentru a extinde durabilitatea pardoselii. Pentru pardoseala din lemn Tarkett, Refresher for Hardwax Oiled Floors reprezintă cel mai sigur mod de a îndepărta murdăria și de a păstra prospețimea noului parchet.