Plinta

Plinta

Pentru a oferi pardoselei finisajul perfect, alegeți din selecția noastră de plinte coordonatoare și decorative.
Plintele noastre vin în diferite forme, dimensiuni și formate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de instalații și pardoseli. Gama noastră de plinte include soluții de plinte flexibile și rigide pentru pardoseli de mai multe tipuri. Plinta este compatibilă cu suprafețe din LVT, pardoseli eterogene și omogene din PVC, pardoseli din lemn și laminat și, de asemenea, pardoseli din linoleum.

Plinta pentru parchet, un finisaj corect

Frumusețea pardoselii din amenajarea dumneavoastră nu este completă fără un finisaj atent realizat.

Acesta implică montarea de plinte de parchet, coordonatoare și decorative, deopotrivă, esențiale pentru un finisaj corect. Gama Tarkett oferă un sortiment variat, cu opt colecții și 124 de produse. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitatea cu nuanța pardoselii, pentru că doar plinta pentru parchet din lemn, de exemplu, oferă nu mai puțin de 31 de variante de design. Indiferent dacă alegeți plintele din lemn sau dacă mergeți pe varianta unei plinte albe, de tip MDF, veți beneficia de o soluție elaborată care va răspunde celor mai exigente așteptări.

Plinte pentru pardoseli precum LVT, linoleum
 

Gama de plinte Tarkett va completa în mod armonios și perfect estetic un decor, la baza căruia stau oricare dintre tipurile de pardoseli LVT, pardoseli din covor PVC eterogen și omogen, pardoseli din lemn și, de asemenea, pardoseli din linoleum.

Plinte pentru parchet 


Plinta pentru parchet poate fi detaliul care oferă eleganță și stil casei tale. E important să alegi un design care să se încadreze în amenajarea pe care ai ales-o. 
Montarea ei este ușoară datorită sistemului de prindere intuitiv. Clemele vă permit să fixați rapid și ușor plinta pentru parchet. Gama Tarkett include două tipuri de cleme. 
 

Plinta, ușor de îndepărtat în caz de vopsire
 

Cu un design confortabil, plinta decorativă Tarkett nu trebuie demontată în caz de vopsire sau tapetare. Va fi suficientă îndepărtarea părții decorative superioare a acesteia. Plintele pentru pardoseli sportive, disponibile atât în varianta de covor PVC, cât și de lemn lăcuit sunt destinate îndeosebi obținerii unei ventilații încrucișate a pardoselii din PVC sportiv Omnisports. Plintele ventilate sunt o soluția inovatoare, datorită orificiilor specifice. Compatibile cu rolele de covor PVC eterogen sau cu rolele de covor PVC omogen, aceste plinte au o foarte bună rezistență la umezeală. Cu o grosime totală de 13 mm, plinta ventilată poate fi vopsită, pentru personalizare, și contribuie la obținerea unei ventilații naturale și a unui efect de uscare. Compatibilitatea cu soluțiile de hidroziolație Tarkolay, de la Tarkett, mărește durabilitatea oferită atât de plinte, dar mai ales de pardoseli.