Accesorii pardoseli spatii umede

Accesorii pardoseli spatii umede

Descoperiți selecția noastră de accesorii pentru instalarea pardoselii și tapetului din spațiile umede, de la sifoane dreptunghiulare și rotunde până la site sifon pentru dușuri, precum și piese de schimb, cum ar fi inele de prindere, seturi de blocare pentru grătare din PVC și Inox, coliere impermeabile pentru țevi și altele.


Cu mai bine de 30 de ani în urmă, Tarkett a introdus sistemul revoluționar Wetroom, special conceput pentru spațiile umede, așa cum sunt băile sau dușurile. Concret, este vorba despre o soluție integrată de pardoseli din PVC impermeabil, tapet și o gamă largă de accesorii pardoseli spații umede. 

Când vine vorba de amenajarea băii alegerea celor mai bune soluții pentru pardoseală și pereți este importantă, dar nu suficientă. Este nevoie și de asigurarea unui finisaj perfect, care să împiedice scurgerile de apă, formarea mucegaiurilor sau dezvoltarea bacteriilor periculoase

La Tarkett, puteți opta pentru o serie de accesorii pentru instalarea pardoselii și tapetului din spațiile umede, de la sifoane dreptunghiulare și rotunde, până la coliere impermeabile pentru țevi și seturi de blocare pentru grătare din PVC și inox

Realizate din PVC, colierele impermeabile pentru țevi oferă un finisaj etanș, esențial mai ales pentru conductele cu diametrul mic, unde întreruperea suprafeței peretelui sau a pardoselii este inevitabilă. Pentru ca aceste coliere impermeabile să fie eficiente, ele trebuie să fie lipite. 

Profilele de joncțiune din PVC flexibil reduc diferența de grosime dintre pardoselile ridicate în scafă și tapet, asigurând impermeabilitatea perfectă. 

La fel de importante ca profilele de joncțiune și colierele pentru țevi sunt și profilele de tranziție, din cauciuc sau PVC, care aplatizează pragul de la închiderea ușii, montându-se prin lipirea burdufului central de aer. 

Totodată, sifoanele de pardoseală dreptunghiulare sau rotunde, din oțel inoxidabil, însoțite de site compatibile din PVC sau inox, sunt adaptate pentru toate condițiile de utilizare, adică evacuare, înălțime, diametru și ieșire. Sifoanele de pardoselă de la Tarkett permit o scurgere etanșă, datorită garniturii, iar clapeta din interior colectează reziduurile, evitându-se astfel mirosurile neplăcute. 

Descoperiți tipurile de accesorii pentru pardoselile și tapetul destinate spațiilor umede de la Tarkett, pentru un plus de igienă și siguranță.