Accesorii pardoseli sportive

Accesorii pardoseli sportive

Descoperiți selecția noastră de accesorii de instalare a pardoselilor sportive include profile de tranziții și rampă, precum și chepenguri pentru pardoseli sportive. Profilele de tranziție și rampă sunt disponibile în diferite versiuni care se potrivesc diferitelor tipuri de pardoseli sportive. 


Pardoselile sportive sunt special proiectate pentru a oferi sigurană deplină, în timpul practicării diverselor tipuri de activități sportive, în spații închise. Cu alte cuvinte, o pardoseală sportivă este antiderapantă, nu este nici prea moale, nici prea dură, astfel încât accidentările să poată fi prevenite, cât mai eficient. Totodată, o pardoseala pentru sport asigură o bună săritură a mingii și are un grad sporit de absorbție a șocurilor. 

În contextul în care trebuie asigurate toate condițiile de siguranță, la fel de importantă ca alegerea pardoselii în sine este și utilizarea celor mai potrivite accesorii pentru pardoseli sportive, așa cum sunt profilele de tranziții și rampă, precum și chepengurile pentru pardoseli sportive

Profilele de tranziție și rampă de la Tarkett sunt disponibile în diverse variante, cum ar fi benzi de prag, benzi de tranziție adaptabile, seturi de tranziție pentru lemn și Lumaflex, dar și rampe reglabile. Concret, benzile de prag sunt profile de tranziție. Acestea unesc pardoseala sportivă cu alte tipuri de pardoseli din apropiere. În ceea ce privește, benzile de tranziție adaptabile, acestea sunt potrivite pentru pardoseli cu nivelare de până la 14 mm și trebuie înșurubate. Setul de tranziție, confecționat din lemn exotic, ceea ce oferă o excelentă rezistență, este destinat pardoselilor cu nivelare de până la 40 mm. În același timp, rampele reglabile sunt indicate instalării între pardoselile cu înălțimi diferite, de până la 100 mm diferență. 

Totodată, chepengurile sunt concepute special pentru a asigura poziționarea obiectelor din sălile de sport. Acestea sunt completate cu PVC, pentru o potrivire perfectă a paletei cromatice. 

Descoperiți selecția Tarkett de accesorii de instalare a pardoselilor sportive și asigurați-vă că spațiul destinat practicării unor sporturi variate este unul sigur și confortabil pentru practicanți.