Mocheta Comerciala in Rola

Mocheta Comerciala in Rola

Rolele de mochetă pentru segmentele Office și HoReCa sunt extrem de rezistente și, datorită durabilității lor, sunt ideale pentru instalarea în spații de uz comercial, precum, hoteluri, afaceri și alte zone cu trafic intens. Alegerea mochetei comerciale potrivite poate spori calitatea spațiului tău. Rolele comerciale Tarkett și Desso sunt special concepute pentru a reduce zgomotul și a oferi confort acustic. Numeroase avantaje le fac o soluție excelentă pentru diverse spații comerciale: sunt excelente izolatoare, ușor de întreținut, confortabile și pot fi instalate peste pardoseli laminate sau parchet din lemn. De asemenea, mochetele pentru birouri și HoReCa sunt o soluție bună pentru camerele fără pardoseală, deoarece pot fi ușor instalate și fixate pe beton. Se recomandă instalarea din perete în perete și lipirea cu adeziv pentru a spori performanța avantajelor mochetei pentru uz comercial.

Specificațiile mochetei pentru segmentele Office și HoReCa

Confecționată din fibre 100% PA (poliamidă), rezistentă la temperaturi ridicate și la trafic intens, mocheta tip rola din portofoliul Tarkett România are o înaltă performanță, o durată lungă de viață și multe alte avantaje de oferit. Reprezintă o soluție ideală de amenajare a spațiilor comerciale. Alegerea mochetei comerciale potrivite poate spori calitatea spațiului dumneavoastră.

Indiferent că aveți nevoie de o mocheta pentru hotel sau de o mochetă pentru restaurant, aceste colecții reprezintă alegerea ideală, care va răspunde tuturor așteptărilor pe care le aveți. Rolele de mochetă comercială Tarkett și Desso sunt special concepute pentru a reduce zgomotul și a oferi confort acustic esențial oricărei încăperi. Ideale pentru spații cu trafic intens, cu o excelentă rezistență la lumină, o structură puternică a firului ce împiedică pierderea masei textile și cu o calitate superioară a standardelor industriei, mochetele pentru spații comerciale sunt disponibile într-o varietate impresionantă de peste 100 de nuanțe și modele.

15 colecții de mochetă pentru spații comerciale

În portofoliul nostru găsiți 15 colecții de covoare comerciale gata să vă ofere beneficiile de care aveți nevoie: sunt excelente izolatoare, sunt ușor de întreținut, confortabile și pot fi instalate peste pardoseli laminate sau parchet din lemn. Pentru a spori performanța avantajelor mochetei pentru uz comercial, se recomandă instalarea din perete în perete și lipirea cu adeziv. Un alt avantaj este că acest tip de mochetă pentru trafic intens oferă nenumărate posibilități de design.

Fiecare colecție are culori și modele unice cu ajutorul cărora puteți crea o atmosferă remarcabilă. Colecțiile de mochetă pentru birouri și spații comerciale sunt disponibile atât în design standard, cât și personalizat. De asemenea, din colecții Desso pot fi realizate covoare într-o gamă variata de dimensiuni și forme geometrice, ce includ cercuri, triunghiuri, dreptunghiuri și hexagoane, astfel aveți posibilități nemărginite de a vă amenaja spațiul tău exact așa cum visați.