Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Aquastone DARK GREY
Sisteme pentru spatii umede

AQUARELLE FLOOR - Aquastone DARK GREY

Disponibilă în culori vii și modele moderne, precum marmură regală, beton nefinisat și stejar gri, Aquarelle Floor este o pardoseală impermeabilă din vinil, potrivită pentru băi. Această colecție face parte dintr-un sistem complet antiumezeală, care conține tapet, plinte și alte accesorii asortate. Pardoselile noastre din vinil beneficiază de tratamentul Top Clean pentru suprafețe, pentru o curățare ușoară.
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare comercială: 31 Moderat
Tratament pentru suprafață: PU Mat
Grosime totală: 1,50 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,35 mm
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ AQUARELLE FLOOR