Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Mountain Oak BLACK
Pardoseala LVT

iD INSPIRATION LOOSE-LAY - Mountain Oak BLACK

Căutați o pardoseală LVT comercială cu instalare extrem de rapidă și ușoară? Colecția iD Inspiration Loose-Lay se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră. Ușor de instalat și demontat, iD Inspiration Loose-Lay oferă o aderență perfectă la stratul-suport, datorită designului brevetat antialunecare, tip os de pește, stabilind astfel noi standarde în montarea pardoselilor. 

În plus, înalta calitate a materialelor din care sunt fabricate plăcile de LVT comercial oferă o perioadă de utilizare îndelungată și decoruri care vin într-o gamă largă de culori calde. Datorită diversității celor 36 de designuri de lemn elegant și modern, accente minerale și artistice, colecția de pardoseli LVT comerciale iD Inspiration Loose-Lay oferă o varietate largă de combinații ce aduc un plus de valoare oricărui tip de amenajare interioară. Mai mult, aceste plăci LVT oferă acces facil la pardoseala tehnică, stabilitate dimensională excelentă și întreținere foarte ușoară. Colecția de pardoseală LVT comercială iD Inspiration Loose-Lay este disponibilă în 36 de designuri atrăgătoare.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 33 Intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: TopClean XP
Placă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iD INSPIRATION LOOSE-LAY