Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Sporturi de interior LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING Uni MAGENTA
  Sporturi de interior

  LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING - Uni MAGENTA

  Lumaflex Duo Omnisports Training este o pardoseală pentru sport combinată, realizată dintr-o substructură de placaj de mesteacăn și un strat superior de vinil Omnisports Training 5,0 mm. Oferă o siguranță excelentă, confort și performanțe ridicate pentru utilizarea polivalentă. Este tratată cu protecția pentru suprafețe Top Clean XP, pentru o durabilitate sporită și o întreținere rentabilă.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
  Cod de culoare NCS: S 2060-R30B
  Tip de format: Rolă
  Tratament pentru suprafață: PUR Ranforsat
  Grosime totală: 38 mm
  Rolă (1 ref.)
  Găsește decorul potrivit nevoilor tale
  0 format
  Construcție
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING