Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Covor PVC omogen PRIMO ACOUSTIC
  Selectați un design
  Covor PVC omogen

  PRIMO ACOUSTIC

  Pardoselile din vinil omogen Primo Acoustic îmbină calitatea, confortul tactil și o reducere a zgomotelor cu 17 dB pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi cele din învăţământ și din instituţiile medicale. Tratamentul nostru PUR pentru suprafețe XR garantează o protecție sporită și costuri reduse de întreținere. Primo Acoustic este disponibil într-un model atractiv neliniar, armonizat cromatic cu celelalte produse și accesorii ale colecţiei versatile Premium.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen pe spumă (ISO 11638)
  Clasificare comercială: 34 Foarte intens
  Clasificare industrială: 42 General
  Tip de format: Rolă
  Tratament pentru suprafață: iQ PUR, PUR Ranforsat
  Găsește decorul potrivit nevoilor tale
  0 format
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ PRIMO ACOUSTIC