Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
REFLEX M EVOLUTION
Selectați un design
Pardoseli sportive

REFLEX M EVOLUTION

Parchetul nostru din lemn multistratificat Reflex M Evolution este o soluție dinamică și rentabilă pentru facilități sportive precum cele din școli și săli de sport. Rapid și ușor de instalat, sistemul său cu o singură îmbinare asigură o bună absorbție a șocurilor și retur de energie cinetică pentru performanțe atletice ridicate. Tratate cu lacul sportiv pentru a asigura o durabilitate sporită și o întreținere rentabilă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Lac Sport Tech
Grosime totală: 56 mm
Grosimea stratului de uzură: 3,50 mm
Greutate de bază: 15,9 kg/m²
Sistem de îmbinare: Tongue & Groove
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Construcție
REFLEX
1. Pardoseală stratificată pentru sport
(22 mm) 3 straturi/Sistem de blocare Tongue & Groove
2. Sistem de fixare cu spumă poliuretanică inclusă: 1026009
(1 pachet de 4 bucăți = 9,76 metri liniari, 34 mm grosime x 60 mm lățime x 2,44 m lungime)
3. Tarfilm: 1027006 (rolă de 40 metri liniari x 3 m)
Culoarea produsului are rol de prezentare
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ REFLEX M EVOLUTION