Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
French Oak MEDIUM
Covor PVC eterogen

TAPIFLEX ESSENTIAL 50 - French Oak MEDIUM

Tapiflex Essential 50 este o colecție de pardoseli din vinil acustic, dedicat utilizării comerciale și semi-comerciale. Disponibil într-o gamă extinsă de modele armonioase, incluzând o paletă de culori calmante, concepute pentru confort și bunăstare, acest vinil este ideal pentru cămine pentru vârstnici și instituții de învățământ. Datorită suportului din spumă de înaltă densitate, oferă performanțe acustice de cea mai bună calitate (reducere a zgomotelor cu 20 dB) și confort tactil. Acesta este tratat cu protecția pentru suprafețe Top Clean XP, pentru durabilitate extremă și întreținere rentabilă. De asemenea, este disponibil sub formă de plăci Tapiflex 50.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseli din policloruri de vinil pe support de spuma (EN 651)
Clasificare comercială: 33 Intens
Tratament pentru suprafață: TopClean
Grosime totală: 3,30 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,50 mm
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ TAPIFLEX ESSENTIAL 50