Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Twine TURQUOISE
Covor PVC eterogen

TAPIFLEX TILES 65 - Twine TURQUOISE

Tapiflex Tiles 65 este o pardoseală din vinil eterogenă acustică extrem de durabilă, într-un format convenabil în formă de dale. Uşor de instalat chiar şi în cele mai mici încăperi, este ideal pentru zonele de trafic intens din şcoli, birouri şi spitale. Datorită stratului din spumă de înaltă densitate de pe spate, aceasta asigură o reducere excelentă a zgomotului (19dB) şi un bun confort la picioare. Aceasta este tratată cu protecţia Top Clean XP pentru suprafeţe, marcă proprie, pentru o durabilitate extremă şi o întreţinere eficientă din punct de vedere al costurilor.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseli din policloruri de vinil pe support de spuma (EN 651)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Tratament pentru suprafață: TopClean XP
Grosime totală: 3,45 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,65 mm
Dală (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ TAPIFLEX TILES 65