Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
iD Inspiration Click Solid 55
Selectați un design
Pardoseala LVT

iD Inspiration Click Solid 55

Vrei să renovezi un spațiu rapid și fără bătaie de cap? Colecția de pardoseală LVT iD Inspiration Click realizează o instalare mai rapidă și mai ușoară datorită sistemului click rabatabil. Am consolidat rigiditatea pentru modelele noastre de pardoseală LVT iD Inspiration Click Solid 30 și 55, trecând de la caracteristicile rezistente la cele semirigide. Rigidizarea conferă o stabilitate suplimentară produselor noastre și oferă posibilitatea de a le plasa direct peste pardoseala existentă și plăci ceramice cu îmbinări etanșe (a se vedea instrucțiunile de instalare). Colecția de pardoseală LVT cu instalare ușoară iD Inspiration Click Solid 55 include 42 de designuri atrăgătoare în culori variate. Pe lângă faptul că se instalează ușor, aceste plăci LVT sunt ușor de întreținut și rezistente la trafic intens.
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 33 Intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: TEKTANIUM ®
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iD Inspiration Click Solid 55