Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Samba
Selectați un design
Mochetă

Samba

Dacă aveți nevoie de o mochetă confortabilă pentru un dormitor sau o altă cameră în care confortul este pe primul loc, mocheta Samba este perfectă pentru casa dumneavoastră. Datorită calităților tehnice deosebite, mocheta Samba este confortabilă și durabilă, fiind recomandată și pentru camerele cu trafic intens. Cu o grosime totală de 10 mm și o grosime a firului de 6 mm, oferă izolare termică și fonică, pentru o atmosferă cu adevărat relaxantă. În plus, mocheta confortabilă Modena este un produs antialunecare și antialergic. Designul său este simplu și discret, permițând o integrare simplă în designul interior pentru camere de copii, dormitoare și sufragerii cu motive geometrice dominante.
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Grosime totală: 10 mm
Grosimea efectivă a firului: 6 mm
Greutate de bază: 1640 g/m²
Fibra firului: 100% PP
Suport secundar: Felt
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ Samba